Мар’яна Колодій мріє про навчання в НУБіП України, щоб стати справжнім фахівцем-бухгалтером

13 травня 2024 року
  Спілкування з випускниками коледжів, шкіл, ліцеїв дає можливість познайомити їх з навчальним закладом, розкрити переваги ЗВО, детальніше показати матеріально-технічну базу кафедри обліку та оподаткування, продемонструвати важливі та цікаві дисципліни освітньої програми «Облік і аудит». До вашої уваги розмова з випускницею міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Євгена Храпливого» Мар’яною Колодій.
  • Вітаю! Пані Мар’яна, розкажіть будь ласка, що вплинуло на Ваш вибір навчального закладу, як Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Важливим питанням є вибір навчального закладу, в якому б хотілося навчатися та отримувати високоякісні знання. Одним із основних факторів, який вплинув на вибір є те, що НУБіП України має високе становище в глобальному середовищі. Згідно з рейтингом TRANSPARENT RANKING НУБіП України посів 6 місце серед ЗВО України та увійшов до трійки кращих навчальних закладів столиці. Також, обрала, університет і спираючись на відгуки друзів, які зараз є студентами НУБіП України.
 
  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит»?

— Завжди цікавилася, які спеціальності актуальні, де можна себе проявити та отримувати гідну заробітну плату. Продивляючись вакансії, звернула увагу, що значна кількість пропозицій роботи для фахівців економічної сфери, а особливо найбільш оплачувані посади бухгалтерів, головних бухгалтерів, аудиторів. Сьогодні професія бухгалтера є однією із найвідповідальніших, багатогранних та креативних і об’єднує різні напрямки діяльності: облік, аудит, контроль, бізнес-аналітику, експертизи, податкову справу та багато іншого. На любому підприємстві завжди потрібний бухгалтер.
   Також відвідувала дні відкритих дверей, що дало можливість скласти позитивні враження про викладачів, їх високий рівень професіоналізму, можливості навчання як в очному, так і дистанційному форматі.
 
  •  Які Ваші плани після закінчення коледжу?

— Закінчивши коледж, планую влаштуватись в одну з провідних фірм західного регіону. Навчатись планую на заочній формі. Думаю, що навчання в НУБіП України та моя улюблена робота має скласти досить успішний тандем. Навчання відкриває нові можливості зростання як фахівця, причому без відриву від роботи. На мою думку, це зручно і перспективно.
 
  •  Мар’яно, дякую Вам за цікаву бесіду. Бажаємо, щоб Ваші мрії здійснилися, були плідними студентські роки, отримали цікавий практичний досвід та досягли високих успіхів на професійному поприщі!

 

Розмову вели
Тамара Гуренко,
доцентка кафедри обліку та оподаткування

Наталія Хомів,
завідувачка міжкафедральної навчальної
лабораторії на базі ВП НУБіП Україна
«Заліщицький аграрний коледж ім. Євгена Храпливого»
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook