Онлайн-лекція Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба»
Онлайн-лекція Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба»
28 квітня 2025, 10:10
Запрошуємо всіх, хто цікавиться агрономією, історією сільського господарства та технологіями переробки продукції рослнництва відвідати англомовну онлайн-лекцію директора відділу міжнародних програм National School of Agronomy of Toulouse-ENSAT-INP проф. Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» («From millstone to French baguette, the history of bread formulation»).
Лекція присвячена агрономічному погляду на історію хліба — від вирощування перших злакових культур до сучасного виробництва високоякісного борошна для хлібобулочних виробів.
Ми розглянемо, як змінювались сорти пшениці, методи обробітку ґрунту, технології збирання та зберігання зерна.
Дата і час: 28 квітня (понеділок), 10:10:
https://inp-toulouse-fr.zoom.us/j/8062229661?pwd=U3hvVmpoYzhsMVlNU1ZmWFlxK0s5QT09
Також додатково трансляцію лекції буде організовано в ауд. 66, корпус № 4.