НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АТЕСТОВАНО ДВІ ЛАБОРАТОРІЇ

10 жовтня 2021 року
Відповідно до наказу №906, 7 жовтня 2021 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності  відбулася атестація двох лабораторій - навчально-наукової лабораторії «Бізнес-планування підприємницької діяльності» та навчально-науково-виробничої лабораторії «Біржової діяльності і торгівлі».
З особливостями функціонування навчально-наукової лабораторії «Бізнес-планування підприємницької діяльності» комісію по атестації ознайомив завідувач кафедри Микола Ільчук. Він відзначив, що відкриття такої лабораторії дозволило перейти на якісно новий рівень викладання таких навчальних дисциплін як «Бізнес-планування підприємницької діяльності», «Планування і контроль на підприємстві», «Управління проектами», «Організація агробізнесу» тощо.
Професор кафедри Солодким М.О ознайомив присутніх,  з навчально-науково-виробничою лабораторією «Біржової діяльності і торгівлі» та вказав, щов цій лабораторії була розроблена, сертифікована та впроваджена комп’ютерна програма «Електронна аграрна біржа», а сучасне обладнання дозволяє працювати на електронних майданчиках світових бірж в реальному часі.
За підсумками атестації, комісія відмітила високий рівень підготовки лабораторій, наявність методичного та програмного забезпечення для ефективного навчання студентів та здійснення наукової діяльності.
Руслан Любар
доцент кафедри
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook