Відбулася атестація ННЛ біоеконометрики і дейтамайнінгу кафедри статистики та економічного аналізу

7 жовтня 2021, 16:00

7 жовтня 2021 року відбулася атестація  ННЛ біоеконометрики і дейтамайнінгу кафедри статистики та економічного аналізу НУБІП України.

Діяльність лабораторії  спрямована на надання навчальних та наукових послуг і активізації науково-дослідної роботи та розвитку професійних компетентностей, ділової активності, налагодження обміну науковими результатами  закладів вищої освіти України з використанням програмного забезпечення  EXСEL, мови програмування R, MathCad, MathLab, Statistica, Gretl, студентам, аспірантам, науковцям економічного факультету, факультету аграрного менеджменту, ННІ неперевної освіти та туризму.

З метою удосконалення матеріально-технічної бази навчальних лабораторій, науково-методичного та програмного забезпечення навчального процесу, приведення їх у відповідність існуючим вимогам охорони праці та безпеки життєдіяльності навчальний відділ університету ініціює та бере участь у атестації діючих навчально-наукових лабораторій університету.

Члени атестаційної комісії перевіряли стан готовновності  ННЛ біоеконометрики і дейтамайнінгу.

Можливості лабораторії дають  аспірантам кафедри використовувати сучасні статистичні  та аналітичні програмні продукти у своїх наукових дослідженнях. На базі лабораторії проводяться Міжнародні науково-практичні конференції, вебінари, семінари,  курси підвищення кваліфікації для НПП,  Всеукраїнські студентські науково-практичні конференції.

Залучення потенціалу лабораторії дає студентам можливість набувати навичок застосування одержаних результатів  у курсовому та дипломному проектуванні для вирішення конкретних економічних завдань. На базі лабораторії працюють гуртки кафедри «Цифрова статистика» та «Бізнес-аналітика».

 

 

Завідувачка лабораторії біоеконометрики та дейтамайнінгу,

к. е. н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Симоненко О. І.

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook