Кафедра фінансів гостинно прийняла школярів на Дні відкритих дверей НУБіП України

30 вересня 2021 року
   29 вересня 2021 року кафедра фінансів гостинно прийняла майбутніх випускників шкіл Києва та Київщини на Дні відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    Розпочалася зустріч з адміністрацією університету на стадіоні спорткомплексу НУБіП України, де ректор Станіслав Ніколаєнко познайомив гостей з історією, навчально-науковими здобутками, організаційною структурою університету, перевагами та перспективами навчання в університеті.

    Далі школярів радо зустріла адміністрація економічного факультету на чолі з деканом Анатолієм Дібровою, який розповів про історію, загальні здобутки, відомих випускників, переваги навчання економічного факультету та запросив майбутніх абітурієнтів на навчання.
    Серед багатьох майбутніх випускників учасниками заходу також стали учні випускних класів гімназії №179, спеціалізованої школи № 220 I-III ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов та спеціалізованої школи № 269 I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови м. Києва, які були запрошені кафедрою фінансів.

  Абітурієнти продовжили свою зустріч на кафедрі фінансів. Завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко та гаранти освітньо-професійних програм «Фінанси і кредит», «Корпоративні фінанси» Юлія Негода та Юлія Біляк ознайомили школярів з навчальною лабораторією фінансів, розповіли про переваги та можливості навчання на освітніх програмах, подальше працевлаштування, дуальну освіту.

   Надія Давиденко зосередила увагу на тому, що майбутні фахівці з фінансів, банківської справи та страхування отримають сучасні ґрунтовні знання з організації роботи фінансових служб підприємств та установ різних форм власності, бюджетної та податкової систем, оцінки ризиків і управління ними, оцінки інвестиційних проектів, здійснення фінансово-інвестиційного аналізу, управління та нагляду у сфері оподаткування, фінансового посередництва, страхування, керування у банківській сфері за якими готують керівників фінансових відділів, фінансових директорів, професіоналів з управління корпоративними підприємствами та з управління активами тощо.
   Науково-педагогічні працівники кафедри фінансів зацікавили юних гостей грою, в якій вони розгадували відомих політичних діячів та фінансистів і показали свою всебічну підкованість та готовність до навчання за обраною спеціальністю.

    Проведення таких зустрічей з старшокласниками є важливим заходом підвищення обізнаності в них щодо вибору майбутньої спеціальності та можливостей вступу на неї.

Кафедра фінансів радо запрошує майбутніх випускників шкіл на навчання на освітньо-професійні програми «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси»!!!

Лариса Олійник,

доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook