Доцент кафедри статистики та економічного аналізу Воляк Л.Р. у рамках проекту Erasmus+ відвідала Вірменський державний економічний університет

25 вересня 2021 року

16-22 вересня 2021 р. к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Леся Воляк взяла участь в тренінгу "Human change not climate change" в рамках проекту Erasmus+, який проходив в м. Єреван (Вірменія) у Вірменському державному економічному університеті (ВДЕУ).

Тренінг розпочався із зустріччю з заступником міністра освіти, науки, культури і спорту Республіки Вірменія Мартиросян Артуром та ректором Вірменського державного економічного університету Діаною Галоян. В процесі дискусії ознайомилися з системою освіти Вірменії, основними викликами, які стоять перед вищою освітою, структурою університету та основними напрямками діяльності.

Протягом участі в даному проєкті учасники розглядали загрози зміни клімату для теперішнього та майбутніх поколінь, досліджували причини та наслідки змін клімату та їх вплив на господарську діяльність.

Важливою частиною були майстер-класи на основі методів неформальної освіти, такі як криголами, розминки (енерджайзери), командоутворення, робота в міжкультурних підгрупах, дискусія, творчі презентації, моделювання ситуацій, дебати.

 

  

Відбулася зустріч Воляк Л.Р. з завідувачем кафедри адміністративного обліку та аудиту ВДЕУ Ліаною Григорян. Обговорювались питання, що стосуються перспектив співпраці, зокрема, досягнуто домовленості щодо обміну робочими програмами між кафедрою статистики та економічного аналізу (НУБіП) та кафедрою адміністративного обліку (ВДЕУ), розробкою спільних освітніх програм, а також конференцій та вебінарів.

Леся Воляк також провела зустріч з працівниками науково-дослідного центру «Амберд», ознайомилася з їх діяльністю, у свою чергу представила напрямки діяльності економічного факультету Національного університету природних ресурсів України. Під час зустрічі обговорювалися можливості та перспективи публікації спільних наукових статей.

 

Найближчим часом планується підписання меморандуму про співпрацю між двома університетами.

 

Леся Воляк,

к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного ааналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook