Майстер-клас з приготування м’ясних і молочних продуктів та їх дегустація

23 вересня 2021 року
Кафедра технологій виробництва молока та м'яса

 

В межах програми урочистих заходів до 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса 30.09.2021 року відбудеться майстер-клас з приготування м’ясних і молочних продуктів та їх дегустація.

 

Час

Програма заходу

8.30-9.00

Вступна частина, представлення кафедри, лабораторій і лабораторного обладнання.

9.00-11.00

Майстер клас з приймання, оцінювання і первинної переробки молочної сировини.

-         відбір проб;

-         визначення якості та безпечності молока згідно ДСТУ 3662:2018;

-         сепарування молока і одержання вершків;

переробка вершків і виробництво солодковершкового масла

11.00-12.00

Представлення технологій виробництва сирів (презентація і навчальні фільми).

Дегустація сирів виготовлених з коров’ячого молока.

12.00-13.30

Майстер клас з оцінювання якості м’яса.

-         визначення свіжості м’яса;

-         визначення технологічних властивостей м’яса (рН, вміст вологи, вологоутримуюча здатність);

-         підготовка зразків для дегустації.

13.30-15.00

Дегустація м’яса, бульйону та м’ясопродуктів

 

Заходи будуть проведені на базі навчальних лабораторій кафедри технологій виробництва молока та м’яса, аудиторії 205 і 207 у 7а навчальному корпусі.

Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони 12 б.

 

Запрошуємо усіх бажаючих!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook