Вітаємо переможців творчого конкурсу «Пісня першокурсника НУБіП -2021»!

22 вересня 2021 року

     На початку 2021-2022 навчального року вперше у НУБіП було проведено творчий конкурс «Пісня першокурсника». У ньому мали змагатись відібрані на кожному факультеті найбільш талановиті і співочі групи першокурсників. На агробіологічному факультеті право представити його на університетському рівні виборола 8-ма група.

Студенти ретельно підійшли до вибору пісні, яка б найбільш лірично передала особливості вибору спеціальності, внутрішній стан студента та майбутнього фахівця. Тому було вирішено виконати своєрідну візитівку факультету «Агроном-син землі». Дуже натхненно та буремно швидко пройшли підготовчі репетиції і от 16 вересня настав час конкурсу.
 
Студенти, очікуючи свого виступу, слухали виступи інших учасників, хвилювались та налаштовували себе на успішне виконання.
Голова студентської організації Кароліна Смертюк дає останні поради перед виходом на сцену.
 
І от прозвучав ліричний гімн агронома, який викликав бурхливі оплески у глядачів та членів журі.
Тож вітаємо переможців - найкращу співочу групу не тільки агробіологічного факультету і всього НУБіП!
 
Студенти 8 групи вперше відчули себе командою, яка здатна плідно працювати і впевнено перемагати. Староста Рудюк Вероніка, актив групи і всі учасники висловлюють щиру подяку голові СО факультету Кароліні Смертюк і деканату за надану можливість участі у «Пісні першокурсника», цінні поради та моральну підтримку під час підготовки до конкурсу.
 
Валентина Рожко, доцент кафедри землеробства та гербології, наставник 8-ї академічної групи АБФ
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook