Завідувач кафедри Ільчук М.М. ознайомив студентів 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з особливостями індивідуальної траєкторії навчального процесу і вибору студентами вибіркових дисциплін за спеціальністю

17 вересня 2021 року
16 вересня 2021 року завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, проф. Ільчук М.М. провів відкриту зустріч зі здобувачами 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Темою для обговорення стало зосередження студентів на їх індивідуальній траєкторії навчання у межах обраного фаху. Однією з складових якої є вибір дисциплін передбачених у навчальному плані за вибірковими блоками.
Завідувач ознайомив студентів з діючим Порядком формування та вибору студентами вибіркових дисциплін освітніх програм у Національному університеті біоресурсів і природокористування Українивід 27.12.2019р., яке розміщене на центральному сайті університету та сайті кафедри.
Микола Ільчук звернув увагу на те, що в умовах дистанційного навчання цьогорічний вибір буде здійснений завдяки он-лайн анкетуванню за посиланням, яке доступне студентам на сайті кафедри:https://docs.google.com/forms/d/1QiWOLKAIEK1_sSfbM0h3c8q6OIzI_Kd1UXE6UXf_JdQ/viewform?edit_requested=true
 Для студентів було доведено до відома анотації кожної з дисциплін передбачених у вибіркових блоках та встановлений термін для здійснення свого вибору до кінця вересня – початку жовтня 2021 р.
Валентина Яворська,

 

гарант програми

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook