Виховна година зі студентами

17 вересня 2021, 8:52
    Наставник дванадцятої групи скороченого терміну навчання другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» Зоя Тітенко  провела онлайн-зустріч зі студентами, на якій було обговорено ряд важливих питань, зокрема стан їхнього здоров’я та ефективність дистанційного навчання.
   Крім того, Зоя Миколаївна наголосила, що з 20 вересня розпочинається навчання в аудиторному форматі, відповідно до розкладу. Значна увага була приділена питанням пожежної безпеки, оскільки студенти повертаються до гуртожитку та повинні бути дуже обережними при використанні електричних приладів. Було наголошено на тому, що в кімнатах гуртожитку забороняється: запалювати відкритий вогонь; курити; зберігати легкозаймисті рідини (бензин, нафту, ацетон); відкривати газ; залишати включеними телевізор, магнітофон, світло без нагляду; загромаджувати речами виходи з приміщення.

    Під час зустрічі також було обговорено зі студентами освітні та наукові заходи в яких вони бажають прийняти участь та які були б корисними для їх професійного розвитку.
 
Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook