Студенти-першокурсники садово-паркового господарства захистили честь спеціальності на футбольних змаганнях

16 вересня 2021 року
Київ

 15 вересня відбулися змагання серед команд студентів-першокурсників Науково-навчального інституту лісового і садово-паркового господарства з футболу на кубок М. Д. Полякова до Дня працівника лісу.

У змаганнях прийняли участь команди першокурсників всіх спеціальностей: лісового господарства, технології деревообробки та садово-паркового господарства. Нашу команду представляли не лише хлопці, але й дівчата, а саме: Волков Пилип, Мащак Максим, Голуб Герман, Невгадовський Олександр, Потапенко Едуард, Стрельцова Марія, Ярова Олександра.

Жеребкуванням нам у суперники потрапила досить сильна команда лісогосподарського факультету. Гра була дуже запеклою, з безліччю небезпечних моментів, але наша команда вистояла напрочуд достойно. Слід відмітити чудову командну гру всіх учасників, віртуозність Пилипа, Максима, нашого голкіпера Германа, який несподівано вразив всіх своєю майстерністю й зумів до десяти разів перехопити мʼяча лісників. У результаті перший тайм, незважаючи на запеклість боротьби, завершився досить дружньо – із рахунком 0 : 0. А в другому таймі команді лісників вдалося забити у ворота нашої команди одного-єдиного гола на радість їхнім уболівальникам. Сподіваємося, що наступного разу як уболівальникам нам пощастить більше: під час змагань у групі не буде занять і ми зможемо ефективніше підтримати свою команду.
Не зважаючи на те, що на першому курсі садово-паркового напряму вчиться небагато хлопців, але вони постійно показують, що вони найкращі. Надзвичайно достойно вони виступили і на цих футбольних змаганнях.

Ми пишаємося нашою збірною футбольною командою 1-го курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» і бажаємо подальших успіхів у всіх ваших справах, а перш за все – успіхів у навчанні!

Ольга Зібцева
Вікторія Міндер,

доценти кафедри ЛАтаФД
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook