Застосовуємо на практиці набуті професійні знання!

16 вересня 2021 року
Київ

 Магістри першого року навчання спеціальності 206 – «Садово-паркове господарство» під час практичних занять з дисципліни «Компʼютерні технології проектування садово-паркових обʼєктів», яка викладається на кафедрі ландшафтної архітектури та фітодизайну, розпочали роботу над відповідальним завданням. Наразі ними розробляються проектні пропозиції щодо благоустрою території поза головним корпусом рідного університету.

Тепле бабине літо посприяло якісному й приємному проведенню передпроектних робіт: вимірюванню новостворених доріжок, інвентаризації нововисаджених деревних і кущових рослин. Набуті знання дозволяють грамотно і критично підходити до варіантів можливого використання й облаштування дослідної території.

Творчий пошук розпочався з ескізування у програмі RealTime Landscaping Architect, якою вільно володіють всі наші магістри, у компʼютерному класі кафедри. Приємно, що наразі для творчої роботи тут є всі необхідні умови. Програмного забезпечення вистачає для всіх магістрів.

  

Мозковий штурм посилює робота в конкуруючих міні-бригадах. Під час реальної захоплюючої роботи час летить непомітно. Очікуємо від наших магістрів креативних і несподіваних рішень. Творчих вам успіхів!

Олеся Піхало,
Ольга Зібцева
Вікторія Міндер,

Доценти кафедри ЛАтаФД
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook