ЗГАДАТИ МИНУЛЕ І ВПЕВНЕНО ЙТИ У МАЙБУТНЄ!

16 вересня 2021 року

Кожній допитливій людині хочеться більше дізнатися про минуле, таке далеке і загадкове. Музей - це приміщення, в якому зберігаються історичні цінності і культура минулого, це місце, де можна зустрітися з минулим. 

Для знайомства з історією та сьогоденням університету студенти 1 курсу 1 групи економічного факультету спеціальності "Економіка підприємства" разом з доцентом кафедри економіки Лілією Ільків відвідали музей історії НУБІП України.
Він є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом закладу вищої освіти. Призначенням його, є духовне збагачення особистості.
 
 
Під час екскурсії, проведеної вченим секретарем музею Чумак Тетяною Миколаївною, студенти ознайомилися з історією нашого славетного університету. 
 
 
Розповідь Тетяни Миколаївни була насичена цікавими, захоплюючими фактами, починаючи з скіфських і трипільських часів й до сьогодення.
 
 
Екскурсія розпочалась з експозиції «Сільське господарство на теренах України», де представлені елементи побуту тогочасних жителів України, потім екскурсовод розповіла про життя  українців до і після Хрещення Київської Русі.
Студенти дізналися цікаву інформацію про походження назви «Голосієво» та етапи становлення та розвитку НУБІП України. 
 
 
 
В музеї є стенди з експонатами Другої Світової війни та видатних героїв Революції Гідності та військового конфлікту на сході України. 
 
 
Продовження екскурсії перейшло до залу, де представлені стенди факультетів та інститутів нашого Університету.
 
 
 
 
Тут можна було побачити експозиції, які засвідчують підписання перших міжнародних угод, культурно-масового життя студентів, сучасної діяльності ННІ та факультетів НУБіП України.
 
 
 
 
Хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.!
 
 
Щиро вдячні за цікаву, змістовну екскурсію.
 
Ільків Лілія,
доцент кафедри економіки НУБіП України  
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook