До уваги студентів пільгових категорій, дирекцій ННІ, деканатів факультетів!

16 вересня 2021 року

  Доводимо до відома, що завершується робота з приймання та перевірки документів для призначення соціальних стипендій та надання пільг з оплати за проживання в гуртожитках Університету у 2021-2022 навчальному році. А тому студенти, які ще не встигли подати необхідні документи, мають здійснити наступне.

   1. Для призначення соціальної стипендії з вересня поточного року студенти пільгових категорій (лише держзамовлення) повинні терміново, але не пізніше як до 20 вересня 2021 р. подати деканатам факультетів (дирекціям ННІ) по три екземпляри копій необхідних пакетів документів.
     Студентам, які подадуть документи пізніше вересня місяця, стипендія буде призначатися з фактичного місяця подачі письмової заяви з необхідними пакетами документів. Тому просимо студентів не зволікати із своєчасною подачею документів деканатам та дирекціям.
     Одночасно просимо студентів-першокурсників, які відносяться до категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа негайно з’явитися до відділу соціальної роботи для взяття на облік або зарахування на повне державне утримання.
   2. Для забезпечення пільгового проживання студентів окремих категорій (держзамовлення, контракт) в гуртожитках студмістечка необхідно до кінця вересня цього року негайно подати деканатам факультетів / дирекціям ННІ відповідні заяви з необхідними документами.
     Що стосується студентів-сиріт та осіб з їх числа, то для звільнення їх від оплати за проживання в гуртожитках вони мають особисто подати відповідно оформлені заяви до відділу соціальної роботи.
     З переліком категорій студентів, документів для призначення соціальної стипендії та надання їм пільг з оплати за проживання в гуртожитку, а також формою відповідних заяв можна ознайомитися на сайті НУБіП України в розділі «Студенту».
     Роз’яснення та консультації щодо зазначених питань можна отримати у відділі соціальної роботи:
кімната № 013 навчального корпусу №3, тел.: (044) 527-81-42.
     З урахуванням викладеного та раніше надісланих роз’яснень просимо дирекції ННІ та деканати факультетів активізувати зазначену роботу серед студентів відповідних пільгових категорій, терміново оформити відповідні документи та централізовано подати їх до відділу соціальної роботи.

Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook