Освоєння нових навичок на дисципліні "Вступ до фаху та соціальні комунікації"

8 вересня 2021, 14:00

 8 вересня 2021 року для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» було проведене практичне заняття гарантом програми,  д.е.н., професором, завідувачем кафедри статистики та економічного аналізу Лазаришиною Інною Дмитрівною з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» на тему: «Компетентності бухгалтера-аналітика та переваги у їх застосуванні у бізнесі».

На занятті  студенти мали можливість отримати знання щодо основних компетентностей бухгалтера-аналітика, основні функціональні завдання та можливості практичного розвитку. Було розглянуто ряд ринкових ситуацій, пов’язаних з майбутньою професією, інформація наводилася з урахуванням того, що в аудиторії знаходяться студенти, які тільки починають ознайомлюватися з спеціальністю.

 

Для закріплення отриманих знань студенти ознайомилися з фінансовою звітністю фермерського господарства, склали перший їх баланс на основі даних реального підприємства. Завдяки практичному заняттю вони отримали нові навики та наблизилися до розуміння основних вимог щодо їх професії.

 

 

Леся Воляк

к.е.н., доцент кафедри

статистики та економічного аналізу

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook