Гостьова лекція за участі провідних адвокатів м. Києва.

9 вересня 2021, 14:00

 

09.09.21 р. на юридичному факультеті НУБіП України відбулася доволі цікава та головне практична лекція про новели земельного законодавства та практику їх реалізації. Організаторами даного заходу були Юридична клініка «Захист та справедливість», НУБіП України та Лівобережний Київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Спікерами або першопрохідцями у новелах з земельного законодавства та практики виступали адвокати Бурчак Леся Іванівна та Попович Павло Борисович.   

Питання, які висувалися для обговорення були присвячені запровадженню ринку земель сільськогосподарського призначення їх позитивні та негативні чинники. 

Також, тандем адвокатів звертав увагу студентів на проблеми які виникають при оформленням договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення або внесення змін до нього, а також робилась спроба пояснити практикам як протидіяти рейдерському захопленню даних земель.  

Сама ж лекція пройшла доволі швидко, не дивлячись, що по часу вона тривала більше 2-х годин. Спочатку презентація проблеми, далі жива дискусія, яка зробила свою справу, студенти не тільки дізналися багато цікавого з практичної юридичної сторони, а ще й мали змогу обговорити зі спікерами різні тактичні дії, які використовують адвокати у різних галузях права. 

Загалом, все пройшло на досить високому рівні, і практична лекція і живе спілкування. Тому Юридична клініка «Захист та справедливість», НУБіП України, яка опікується практичним навчання студентів юридичного факультету, щиро дякує Лівобережному Київському місцевому центру з надання безоплатної правової допомоги за проведену лекцію з новел земельного законодавства.   

Керівник ЮК,

доцент Сергій Кідалов

 

 

 



Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook