Сформовано графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2021-2022 навчального року

13 вересня 2021 року
НУБіП України
  Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 18.08.2021 р. № 853 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів спільно із завідувачами кафедр сформовано, затверджено проректором з науково-педагогічної роботи Василем Шинкаруком та введено в дію графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2021-2022 навчального року (графік додається).
 
 
     Цим же наказом затверджено склад робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України (додається).
    Список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю навчання (додається) затверджено наказом ректора університету від 08.09.2021 р. № 918.
     В осінньому семестрі 2021-2022 н.р. графіком передбачено проведення 163 відкритих лекцій для студентів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей та освітніх програм факультетів і ННІ. Науково-педагогічні працівники 102 кафедр університету долучилися до цієї роботи і вже з 1 вересня студенти та колеги-викладачі мають змогу слухати та оцінювати відкриті лекції.
 
     Сподіваємося, що студенти почерпнуть на лекціях важливу та цікаву інформацію і збагатять свої знання!
 
 Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

     

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook