Пізнавальний початок навчання студентів 1 курсу зі спеціальності 101 «Екологія»

13 вересня 2021 року

Сьогодні до лав студентів нашого університету на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології приєдналися нові креативні та активні молоді хлопці та дівчата, майбутні фахівці з охорони та захисту навколишнього природного середовища. Так, молодь з різних куточків України об’єднались для спільної мети – отримати дипломи зі спеціальності «Екологія». Вже від початку навчального процесу  студенти проявили себе як вільнодумні та наполегливі, з неймовірним бажанням навчатися, а також з великим стремлінням брати участь у різноманітних екологічних проектах, семінарах, конференціях та в наукових екологічних гуртках. 

У студентів-екологів настала відповідальна та хвилююча сходинка життя. Новий етап в житті колишніх школярів – вступ до університету. Навчальний заклад вищої освіти – це уже не школа! І саме з такими слова 25 серпня студенти 1 курсу зустрілися на їхніх перших заняттях. Новий студентський колектив, нова університетська місцевість, нові враження – все це стало для студентів хвилюючим і водночас приємним моментом.

Під час практично трьох тижнів навчання студенти мали змогу ознайомитися із культурно-просвітницькими колективами університету та факультету, змагалися у квесті, що організувала бібліотека, знайомилися з флорою ботанічного саду університету та з історіє університету, що представлена у музеї, а також провели численні цікаві хімічні експерименти та намагалися засвоїти отриманий цікавий матеріал.

 

 

Віта Строкаль, Марина Ладика, Людмила Вагалюк

Наставники академічних груп студентів 1 курсу зі спеціальності «Екологія»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook