Науково-педагогічні працівники кафедри взяли участь у проведенні спеціально організованої сесії ЄВІ для майбутніх магістрів НУБіП України

11 вересня 2021 року
НУБіП України

 11  вересня 2021 року в навчальному корпусі № 6 НУБіП України проведено спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови     (ЄBI), де були залучені до участі науково-педагогічні працівників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Доцент кафедри Загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Піскунова Лариса Едуардівна приймала безпосередню участь у проведенні ЄВІ, так як на протязі останніх років була задіяна в основній ceciï ЄBI, має відповідний досвід та знайома зі специфікою роботи і, навіть проводила для колег інструктаж-навчання.

Іспит пройшов, як завжди, на високому рівні. Окрема подяка колегам факультету землевпорядкування, які взяли на себе організаційні питання: забезпечили вчасний початок іспиту, підготовку аудиторій, початкову перевірку студентів, проведення іспиту. Було враховано дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та користування санітайзерами.
Явка майбутніх магістрів була майже 100%, тому є надія, що кількість магістрів у нашому університеті значно збільшиться.
 
 
Доцент кафедри
Піскунова Л.Е.
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook