Науково-методична рада гарантів у новому 2021 навчальному році

10 вересня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

 

Вперше у новому навчальному році відбулося засідання науково-методичної ради гарантів (07 вересня) під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші.

     Особливу увагу проректор приділив стану акредитації освітньо-наукових програм третього рівня вищої освіти (PhD).
     В свою чергу завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко подав до розгляду раніше затверджений графік подальшого проходження акредитацій 2021-2022 рр. та разом із гарантами обговорили строки подачі відомостей самоаналізу до НАЗЯВО.

     Декан ветеринарного факультету, професор Микола Іванович Цвіліховський доповів про результати акредитації попередніх освітньо-наукових програм «Заразна патологія тварин» та «Незаразна патологія тварин». Наголосив на важливості злагодженості та взаємодії науково-педагогічного персоналу, здобувачів вищої освіти, роботодавців та всіх кадрів вищої кваліфікації при підготовці до акредитації програм. Щоб отримати високу оцінку у підсумку сильних сторін програми, Микола Іванович відзначив наявність унікальності кожного критерію ОНП.

     Також на розгляд ради гарантів, за необхідності для додаткового рецензування, представили до обговорення Проєкт положення «Порядок захисту теми та методики дисертаційного дослідження наукової роботи здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії». Дане положення спрямоване на пошук нових актуальних тем та методик дослідження аспірантів, формування більш структурної моделі дослідження за обраною темою та деталізує процедуру захисту теми та методики дослідження перед їх затвердженням на засіданні кафедри та вченої ради. Ознайомитись з даним Проєктом можна на сайті Відділу аспірантури у вкладці Обговорення.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook