«Майстер-клас: Сортовий і кулінарний розруб баранини. Дегустація страви з баранини», «День сала»

9 вересня 2021 року

 ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

    27 вересня 2021 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів проводитиметься «Майстер-клас: Сортовий і кулінарний розруб баранини. Дегустація страви з баранини», «День сала».

    Місце проведення: (кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, фізіологічний двір – «Дідорівка», вул. Затєвахіна, 4)

ПРОГРАМА МАЙСТЕР-КЛАСУ

9.00-10.00

Сортовий і кулінарний розруб баранини

Органолептичне оцінювання якості баранини

10.00-11.00

Підготовчі операції щодо приготування страви з баранини

11.00-14.00

Приготування страви з баранини з наданням детальної інформації та історичних цікавих фактів

11.30-12.30

Проведення конкурсу – «Кращий Салознавець». Дегустація різних видів солоного шпику свиней з наданням детальної інформації та історичних цікавих фактів (27.08 - День українського сала). Визначення способів соління та рецептур

14.00-15.00

Наукова дегустація страви з баранини

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook