Викладачі кафедри фінансів прийняли участь у проведенні науково-методичного семінару «Школа педагогічної майстерності»

8 вересня 2021, 10:34
  7 вересня 2021 року відбувся науково-методичний семінар для науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів університету «Школа педагогічної майстерності», в якому активну участь прийняла і кафедра фінансів.
   У своєму вітальному зверненні проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович згадав слова видатного українського педагога Василя Сухомлинського, який зазначав: «Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання». Програма семінару була цікавою та насиченою.

  Жваве обговорення викладачами кафедри фінансів відбулося після проведення майстер-класу на тему «Напрями застосування IKT викладачами вищої освіти» (лектор, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри управління та освітніх технологій Рудик Я.М.), що дозволило висунути наступну пропозицію: на базі освітньо-інформаційного простору НУБіП України, цікавим та доречним було б створення інформаційного ресурсу-банку статей, публікацій у Scopus та Web of Science саме викладачами нашого університету (у тому числі, з конкретизацією по кожному факультету університету). Означена інформація допоможе при проведенні наукових досліджень та їх оформленні у науковому просторі, у тому числі, для публікацій та цитування результатів досліджень у наукових журналах Scopus та Web of Science. Окрім того, цитування наукового доробку наших колег є першочерговим завданням для поширення здобутих інновацій нашого університету. Керівництво університету зацікавилося цією пропозицією та взяло до уваги, щодо втілення її у науково-освітній процес.

  Про нові можливості для студентів під час використання віртуальної реальності в процесі навчання та її переваги цікаво розповів доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки Кучай О.В. У своїй ґрунтовній доповіді про цифрові тренди в освіті кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки Прохорчук О.М зазначив, що новітні світові технології є актуальним викликом сьогодення і для педагогів, і для студентів. Про організацію дистанційного навчання в закладах вищої освіти, у тому числі, про досвід такого навчання за кордоном ознайомила доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки Васюк О.В.

  Викладачі кафедри фінансів дякують керівництву НУБіП України за проведений науково-методичний семінар «Школа педагогічної майстерності», та висловлюють побажання і надалі продовжити навчання на таких заходах.
 
Лемішко Олена
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook