1 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ ДЛЯ СТУДЕНТІВ – ПЕРШОКУРСНИКІВ НА КАФЕДРІ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

1 вересня 2021 року

         1 вересня 2021 року – це особливий день в житі кожного студента-першокурсника. У цей день здійснено перший крок в самостійне життя і розпочато відповідальний етап здобуття знань для оволодіння обраною професією.

З вітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, який привітав першокурсників, їх батьків та всіх присутніх з початком навчального року та Днем знань.

Також з вітальним словом та щирими побажаннями виступили: проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук Сергій Кваша, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, віце-президент Національної академії аграрних наук України, випускник кафедри обліку та оподаткування Валерій Жук, керівник напрямку HR ТОВ «МАЗАР Україна» Юля Запрудська, які побажали студентам досягти значних успіхів на шляху до здобуття знань, великого натхнення, завзяття та наполегливості, мудрості та міцного здоров’я.

 

У цей день на економічному факультеті 52 студента 1 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» прийняли присягу студента та отримали студентські квитки.

       

Вітаємо наших першокурсників!!!! 

Бажаємо їм яскравого студентського життя та успіхів на шляху до самореалізації у сфері обліку і аудиту!

В добрий час!

  

Катерина Шевчук, Володимир Литвиненко

доценти кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook