Вітаємо першокурсників спеціальності «Садово-паркове господарство» із 1 вересня – днем знань!

2 вересня 2021 року
Київ

Традиційно ранок 1-го вересня розпочався в Науково-навчальному інституті лісового та садово-паркового господарства НУБіП України із урочистої посвяти новачків у лави студентства.

Святкування розпочалися із вітального слова ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, професора С. М. Ніколаєнка та відкриття нової мистецької пам’ятки до цієї урочистої події – скульптури «Студентське натхнення», що розмістилася посеред квітів перед першим корпусом ННІ ЛіСПГ.

Далі урочистості продовжилися на пленері, під відкритим небом. у сучасному екокласі на території Ботанічного саду НУБіП України.

По дорозі новачків очікувало багато цікавих несподіванок.

Студентів привітав із початком університетського життя і правильним вибором майбутньої професії директор інституту лісового і садово-паркового господарства – академік П. І. Лакида та чисельні шановні гості свята.

Після безлічі щирих побажань відбулася посвята в студенти НУБіП України та вручення студентських квитків і залікових книжок.

Від викладацькаго колективу інституту лісового і садово-паркового господарства, з натхненням, запалом та найкращими побажаннями вітаємо усіх першокурсників! Бажаємо незабутніх студентських років, творчих і професійних здобутків, натхнення і наснаги до навчання.

А головне – будьте щасливі!

Ольга Зібцева,

наставник 1 курсу 2 групи СПГ,

доцент кафедри ландшафтної

архітектури та фітодизайну

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook