Святкова посвята магістрів освітньої програми "Якість, стандартизація та сертифікація"

2 вересня 2021 року

     Доброю традицією кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції стала урочиста посвята в магістри, яка відбулася, цього року, 1 вересня 2021 року.

     З вітальною промовою виступила декан факультету Лариса Баль-Прилипко, нагадавши про  обов’язок – бути гідними звання «студент» та завідувач кафедри Ольга Прядко. Пролунало багато теплих слів з вуст викладачів кафедри. Разом з деканом магістри прочитали урочисту присягу, підтверджуючи кожен пункт клятвою магістранта. Піднесений настрій присутніх, настановчі та мотивуючі виступи створювали святкову атмосферу. Завершився захід урочистим врученням студентських квитків, які, безсумнівно, підтвержують статус студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Отримавши такий довгоочікуваний студентський квиток в ролі Магістра, прийшло розуміння, що факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК – це простір можливостей і віднині полюс росту для нас, тому  доведеться добряче попітніти, але ми сприймаємо це лише, як можливість досягнути чогось кращого. Дружня сім’я кафедри оточила  та зацікавила кожного з нас своїм предметом.

Хочемо побажати кожному не втрачати життєвий оптимізм і молодечий запал та не зупинятися на досягнутому!

 

Магістри 1 року навчання,

кафедри стандартизації та сертифікації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook