Перша онлайн зустріч студентів першого курсу з куратором

25 серпня 2021 року
Вже зовсім скоро розпочнеться навчальний рік. Чимало першокурсників поселені до гуртожитку та чекають початку занять. Але все ще залишається багато питань, що цікавлять студентів. З метою їх роз’яснення 23 серпня була проведена перша онлайн зустріч наставника 4 групи першого курсу факультету аграрного менеджменту Харченко Ганни Анатоліївни зі своїми підопічними.
 
 
Перш за все, відбулося знайомство з кожним із студентів, визначено старосту групи та його заступника, обговорено розклад занять та схему розташування корпусів НУБіП України. Також наставник групи наголосила на важливості навчання та відвідуванні занять, ознайомила з розкладом початку та закінчення пар тощо. Окремими питаннями були правила проживання у гуртожитку та необхідності дотримання протиепідеміологічних заходів і санітарних правил в університеті.
Студенти задавали чимало запитань щодо їх подальшого навчання на факультеті аграрного менеджменту та проживання у гуртожитку. По закінченню всі присутні зазначили, що з нетерпінням чекають початку навчального року та детальнішого знайомства один з одним та університетом в цілому.
 
 
Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook