Студенти спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» успішно пройшли навчальну практику з «Зоології»

21 серпня 2021, 21:40
 Природа ніколи не поспішає, але завжди встигає
Лао-Цзи
 
      З 12 по 31 липня 2021 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів для студентів 1 курсу спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» було організовано навчальну практику з зоології в он-лайн форматі. Підготовка висококваліфікованих фахівців у рибній галузі – одне з головних завдань викладачів кафедри біології тварин.
 
    Підчас практики студенти отримували завдання на навчальному порталі Elearn НУБІП, кожний день був виділений для окремого класу тварин.
  
      Студенти обирали водойму, яка знаходилася недалеко від місця проживання, визначав типологію та спробував власноруч відбирати зоологічний матеріал. Окремий час був присвячений етикетуванню зібраного матеріалу.
 
        Перший тиждень практики був присвячений безхребетним тваринам прісних водойм. Найпростіші, кільчасті черви, нижчі та вищі ракоподібні.
         Деякі дні були спеціально виділені для тем, таких як: виготовлення колекцій комах, земноводні, наземні безхребетні тварини лісу, рибоїдні птахи та їх значення у природі. Студенти фотографували різних представників для свого звіту.
 
 
    Під час практики кожний студент вів свій щоденник і виконував індивідуальні завдання на платформі Ельорн. Наприкінці практики студенти готували звіти та презентації. Захист звітів з дисципліни «Зоологія» проходив дистанційно за допомогою додатка Webex Meet.
 
 
 Мєняйлова Вероніка,
студентка 1 курсу 1 групи,
спеціальність «Водні біоресурси та
аквакультура»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook