День поля, організований «Українським клубом аграрного бізнесу»

28 липня 2021 року
Київська область

 

28 липня 2021 року асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» – «УКАБ Агротехнології. ЦЕНТР»  в Агро-Регіоні під Києвом організував масштабну польову подію літа у форматі демонстрацій техніки та агротехнологій у польових умовах, а також презентації новинок для агробізнесу в статичній експозиції.

 

 Більше 60 учасників мали можливість презентувати свої рішення українським аграріям. Величезна кількість агрегатів в польових умовах і в статиці, презентації новинок та демонстрація можливостей сучасної техніки, жваві дискусії та цікава культурна програма..

Під час демопоказів ознайомилися з роботою зернозбиральних комбайнів, сівалок та посівних комплексів, розкидачів мінеральних добрив, самохідних та причіпних обприскувачів, агродронів, агрегатів Strip-till, глибокорозпушувачів, плугів, дискових борон, дисколапових агрегатів. Крім того, прослухали тренінг від компанії «АГРО КМР» та мали змогу поспілкуватися та ознайомитися з новинками та досягненнями більше, ніж 60 компаній, що працюють в аграрній галузі.

Реалізація проєкту «Агрокебети-Схід», який виконує ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», стала можливою завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook