АЛІНА СВИРИДЕНКО: ПРОФЕСІЯ ДО ДУШІ ЯК ПЕРШИЙ КРОК ДО ЩАСТЯ…

23 липня 2021 року
• Доброго дня! Представтеся, будь ласка.
Доброго дня. Мене звати Аліна Свириденко. Я закінчила Прилуцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 і вирішила вступити в НУБіПУ.
• А чому саме в НУБіП України?
Мені порекомендували друзі. Сказали, що тут дуже гарно.
• Ваші друзі навчаються на економічному факультеті чи на інших?
Навчаються на іншому факультеті, на еколога. Проте, надають лише позитивні відгуки про НУБіПУ. Це ще більше розпалило в мені бажання вступити саме до цього університету.

• Чому саме економічний факультет і професія економіст? Чого очікуєте від навчання в університеті?
Дуже популярна професія і, на мою думку, серйозна.
Нині людство не може обійтися без економічних знань. Економічне мислення та відповідна освіта потрібна будь-якій людині, адже наявність економічних знань робить її більш захищеною та обізнаною у сучасному динамічному світі.
До переваг професії економіста відноситься багатогранність даної спеціальності. Спеціаліст може працювати, як в аграрній сфері, так і промисловості, як в медицині, так і культурі. Тому такий фахівець може у будь-який час знайти вигідне місце роботи. Що, на мою думку, є дуже важливим.
• Чого очікуєте від навчання в університеті?
Розраховую на те, що саме в НУБіПУ я зможу отримати високоякісну освіту згідно з європейськими стандартами, яка у майбутньому надасть мені всі можливості для успішної професійної реалізації. Переконана що, обираючи навчання в цьому університеті, я обираю кілька найщасливіших студентських років, які будуть наповнені змістовними лекціями, творчими конкурсами й веселим відпочинком в студентському містечку.
• Які маєте уподобання окрім навчання?
У вільний час люблю малювати. Знаю, що університет надає багато можливостей, таких як активне студентське життя поза навчанням, якісна освіта та багато іншого. Сподіваюсь, що стану членом великої дружньої родини НУБіП України!
Аліно, дякую за розмову. Успіхів вам! Чекаємо на зустріч з Вами вже восени на навчанні!
Ч.Дарвін сказав: «Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас». Віримо, що Аліна правильно обрала свою професію та вложить в неї душу, і щастя обов’язково знайде її.
Розмову вели
Лілія Ільків доцент кафедри економіки та
Віталій Нагорний заступник декана економічного факультету
НУБіП України

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook