Оксана Проциш: фах бухгалтера – завжди в пошані. Для здобуття повної вищої освіти обираю НУБіП України!

19 липня 2021 року
     Дуже символічно, що в професійне свято бухгалтера вирішила подати заяву на вступ до магістратури бакалавр з обліку і оподаткування Оксана Проциш.
  • Оксано, розкажіть, будь ласка, про себе?

— Я успішно закінчила бакалаврат в нашому університеті на економічному факультеті та здобула освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності «Облік і оподаткування». Вдало склала ЄВІ з англійської мови і маю гарний шанс на вступ за державним замовленням яким і хочу скористатись в знаковий для себе день!

  • Чому вирішили продовжити навчання і саме в НУБіП України?

— За нинішніх обставин серйозної конкуренції на ринку праці, для успішного просування кар’єрними сходинками, зокрема і особливо за фахом бухгалтера, необхідно здобути повну вищу освіту та набути усіх необхідних важливих компетентностей для виконання завдань управлінського інноваційного характеру. За період навчання на бакалавраті я переконалась, що саме фахова команда викладачів, яка сформована на кафедрі обліку та оподаткування НУБіП України здатна не лише поділитися досвідом, а й гарно вмотивувати до саморозвитку і реалізації на повну власного потенціалу. Це підтверджують і щорічні здобуті призові місця на предметних та фахових олімпіадах і конкурсах наукових робіт під керівництвом НПП кафедри. Також плідними і цікавими пригадались зустрічі із випускниками кафедри, які займають престижні посади як в компаніях державного сектору, так і транснаціональних компаніях, та не забуваючи свою альма матер, знайшли час поділитись досвідом і запросити на стажування та роботу своїх послідовників. Це справді мотивує і вселяє надію на те, що і твоя кар’єра за певних зусиль складатиметься так само успішно.

  • Дякуємо, Оксано, за те що поділились своїми враженнями та планами. А наразі бажаємо успішного складання фахового вступного випробування та ласкаво просимо до лав НУБіП України за путівкою в успішне життя!


Олена Колеснікова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook