Денис Бенеда, випускник Київської козацької гімназії: обираю сучасну програму «Міжнародна економіка» в НУБіП і мрію про краще майбутнє України!

15 липня 2021 року
НУБіП України

   В перший день роботи приймальної комісії нашого університету ми познайомились з чудовим романтичним юнаком, який першим подав документи на нову освітню програму «Міжнародна економіка» економічного факультету. Знайомтесь, Бенеда Денис Олександрович, випускник Київської козацької гімназії, любить комп’ютерні ігри та гру на бас гітарі. Ще з дитинства, маючи романтичну натуру, Денис мріяв подорожувати країнами світу. Для цього посилено вивчав англійську мову. А народився він в третьому поколінні аграріїв. Батьки абітурієнта також економісти, були студентами аграрного закладу вищої освіти, все життя присвятили сільському господарству, мають власний бізнес в аграрній сфері. Дід Дениса також присвятив життя сільському господарству – сорок років пропрацював агрономом.

    Маючи чудовий приклад батьків та діда, мріючи про закордонні подорожі, Денис вирішив стати економістом з міжнародної економіки, вступивши на освітню програму «Міжнародна економіка», обравши Національний університет біоресурсів і природокористування України. Абітурієнт впевнений, що в нашому університеті можна поєднати приємне з корисним і в майбутньому допомагати своїм батькам, у розвитку їх фермерського господарства.
    «Хотілося б, щоб наша Україна була кращою і ефективно співпрацювала у аграрній сфері з іншими країнами світу! З нетерпінням чекаю початку занять!» - сказав нам Денис Бенеда.
     Бажаємо тобі успіхів, наш студенте!

Олена Кірейцева,

доцент кафедри глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook