Вітаємо бакалаврів-фінансиситів із отриманням дипломів!

27 червня 2021 року
    25 червня 2021 р. студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» отримали диплом бакалавра. Випускний – це свято радості і свято розставання, яке таїть у собі захоплення від професійного зростання, становлення вчорашнього студента і, водночас, смуток за роками юності, студентською дружбою та навчанням.

   З вітаннями звернувся до випускників декан економічного факультету Анатолій Діброва, побажав подальшого професійного зростання, запросив продовжити навчання на цікавих магістерських програмах факультету. Вручив випускникам почесні грамоти та подяки учасникам наукових конкурсів, культурно-просвітницьких заходів, спортивних змагань та за активну участь у житті факультету.

   З привітанням звернулась завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, побажала випускникам щоб студентські роки залишались гарним спогадом в їхніх серцях, завжди поповнювати свої знання, успішної здачі вступних випробувань і вступу в магістратуру. «Ми раді вас завжди бачити у стінах університету» - зазначила
Надія Давиденко.

Дорогі наші бакалаври-випускники! Щастя вам у кожній миті, успіхів у кожній справі, любові та добробуту у Ваших родинах. Не зупиняйтесь на досягнутому. Вперед до нових вершин, а ми завжди Вам допоможемо їх підкоряти.
Вітаємо випускників-фінансистів з отриманням диплому бакалавра і бажаємо їм успішного вступу до магістратури НУБіП України!
 
Колектив кафедри фінансів

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook