Дипломи бакалавра отримали випускники кафедри овочівництва і закритого грунту

26 червня 2021, 18:34

Всі так довго чекали цього моменту, а він пролетів за секунду... 25 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам денної та заочної форм навчання агробіологічного факультету, які навчалися за спеціальностями «201 Агрономія» та «203 Садівництво і виноградарство».

 


Розпочалося свято вручення дипломів звучанням державного гімну України. Далі з вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, який побажав випускникам бути успішними людьми, професіоналами своєї справи, пройти шлях мудрості і відповідальності, усі непорозуміння залишити позаду, самоудосконалюватись і наголосив на необхідності продовжити навчання в магістратурі. Сергій Миколайович особисто вручив грамоти за досягнення у навчанні, активну участь у громадському житті факультету, культурно-масовій роботі та спорті.

Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха привітала випускників із визначним для них днем, наголосила на важливості їхнього професіоналізму й саморозвитку, дбати про свою репутацію, побажала успіхів у житті та гідно нести звання випускника агробіологічного факультету НУБіП України. До випускників бакалаврату прозвучало запрошення продовжити навчання в магістратурі НУБіП України.


Після цього декан факультету Оксана Тонха зачитала наказ «Про закінчення навчання». Дипломи випускникам вручали декан та викладачі випускових кафедр факультету.

Ну от і подолано чергову сходинку в житті наших сьогоднішніх випускників. Ми вирімо, що за роки навчання відбулось багато позитивних змін у вашому житті – ви знайшли нових друзів і, можливо, колег, а хтось – і свою другу половинку! Отримали нові знання та досвід, відчули себе частиною великої родини НУБіП України. І, впевнені, у вас з’явилось бажання продовжити навчання або в магістратурі.
Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти 1 курсу агробіологічного факультету – Єлизавета ТитенкоВолодимир Суржиков, Ангеліна Волощук та Єлизавета Баранова.

Колектив кафедри овочівництва щиро вітає винуватців свята і запрошує продовжити навчання в магістратурі!!!

Віра Кутовенко, доцент
кафедри овочівництва і закритого грунту
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook