Увага! Внесено доповнення до «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в НУБіП України»

24 червня 2021 року

     Враховуючи той факт, що в нашому Університеті з року в рік збільшується кількість студентів-іноземців та студентів, які навчаються в академічних групах з викладанням ряду дисциплін англійською мовою, назріла необхідність враховувати особливості підготовки і захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт такими студентами. 

     Навчально-методична рада розглянула та ухвалила (протокол № 10 від 17.06.2021 р.), а вчена рада Університету затвердила (протокол № 11 від 23.06.2021 р.) такі доповнення до «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» (додається).
 
Розділ 2. Вибір та затвердження теми кваліфікаційної роботи доповнено пунктом:
Студенти-іноземці та студенти, які навчаються в академічних групах з викладанням ряду дисциплін англійською мовою, можуть виконувати кваліфікаційну роботу англійською мовою з обов’язковим написанням реферату до роботи українською мовою. Керівником такої кваліфікаційної роботи призначається науково-педагогічний працівник (доцент, професор, завідувач кафедри), який вільно володіє англійською мовою.
 
Розділ 7. Оформлення кваліфікаційної роботи доповнено пунктом:
Студенти-іноземці та студенти, які навчаються в академічних групах з викладанням ряду дисциплін англійською мовою, можуть виконувати кваліфікаційну роботу англійською мовою з обов’язковим написанням реферату до роботи українською мовою.
 
Розділ 11. Захист кваліфікаційної роботи доповнено пунктом:
Студенти-іноземці та студенти, які навчаються в академічних групах з викладанням ряду дисциплін англійською мовою, можуть виконувати кваліфікаційну роботу англійською мовою з обов’язковим написанням реферату до роботи українською мовою. До складу Екзаменаційної комісії із захисту таких робіт повинні входити НПП, які вільно володіють англійською мовою. Здобувач вищої освіти, який виконав кваліфікаційну роботу англійською мовою, публічно захищає її перед ЕК англійською мовою.
 
     З повним текстом «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» з внесеними доповненнями можна ознайомитися на офіційній веб-сторінці НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/12654), розділі «Освітня діяльність», рубриці «Положення».
 
Бажаємо нашим студентам, які навчаються в академічних групах з викладанням ряду дисциплін англійською мовою, та студентам-іноземцям, успіхів у навчанні та успішного захисту своїх бакалаврських кваліфікаційних робіт!
 
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу
Лариса Кліх,

завідувач навчально-методичного відділу 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook