Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів спеціальності "Облік і оподаткування"

22 червня 2021 року
18 червня 2020 року завершила свою роботу Екзаменаційна комісія із захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету.

    Зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» до захисту було представлено 66 кваліфікаційниих робіт, в тому числі 22 роботи під керівництвом викладачів кафедри статистики та економічного аналізу. 

З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету Діброва А.Д., оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту.

Голова комісії – д.е.н., професор Лазаришина Інна Дмитрівна також приєдналась до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт.

  Також до привітального слова долучилися фахівці з бухгалтерського обліку та випускники НУБіП України: директор Всеукраїнського інституту права і оцінки, завідувач відділом обліку і оподаткування «ННУ «Інститут економіки», к.е.н., старший науковий співробітник Юлія Бездушна, виконавчий директор ГО «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України» Юлія Шендерівська, бухгалтер ТОВ «Бюро Вин» Наталія Палагута, головний бухгалтер групи компаній «Кейнас» Василь Швець, провідний бухгалтер-аналітик ТОВ «Топ Клас» Оксана Малівська, лауреат рейтингу «Топ-10 фінансових директорів України» в 2020 р., фінансовий директор Консалтингової компанії EBS Аліна Мацюк, які розповіли про перспективи спеціальності «Облік і оподаткування», про необхідність постійного попиту на кваліфікованих спеціалістів з обліку і оподаткування та наголосили про обов`язковість вступу в магістратуру для можливостей постійного кар`єрного росту.

 

 

 Обрані теми були цікаві та різноманітні, присвячені актуальним питанням бухгалтерського обліку, аудиту та аналізу. Результати роботи візуалізувались таблицями, графіками, діаграмами, що давало можливість повніше розкривати зміст положень, винесених на захист. З метою повнішого розкриття сутності бакалаврської кваліфікаційної роботи усім бакалаврам-випускникам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала ґрунтовні відповіді.

 

 
   

  За результатами захисту студенти отримали позитивні оцінки, з яких 38 % відсотків склали на оцінку «Відмінно», а 53 % на оцінку «Добре». Результати роботи екзаменаційної комісії показують, що професорсько-викладацький склад кафедри статистики та економічного аналізу і всіх кафедр економічного факультету готує висококваліфікованих бакалаврів спеціальності «Облік і оподаткування», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

 

 

     Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

 Запрошуємо для продовження навчання у магістратуру.

 

 

Доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Леся Воляк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook