Успішний захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами - фінансистами

21 червня 2021 року
   16 червня завершила роботу екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування».
  До захисту було представлено 54 бакалаврських робіт на різноманітну тематику з фінансів, банківської справи та страхування. Об’єктами дослідження були підприємства сільського та лісового господарств, бюджетні установи, провідні банки України та промислові підприємства.
   До складу екзаменаційної комісії увійшли:
   Голова комісії: Давиденко Надія Миколаївна – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів.
  Члени комісії: Худолій Любов Михайлівна – заступник голови комісії, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри банківської справи та страхування; Негода Юлія Володимирівна – доктор економічних наук, доцент кафедри фінансів, гарант освітньо – наукової програми;
Скрипник Галина Олексіївна – Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів; Костюк Вікторія Анатоліївна – кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування.
   Секретар комісії: Войцехівська Світлана Іванівна – лаборант кафедри фінансів.
 З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету, Діброва Анатолій Дмитрович, зачитавши наказ ректора про склад екзаменаційної комісії, побажав студентам успішного захисту бакалаврських робіт.


   Давиденко Надія Миколаївна – голова комісії також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту та розпочала роботу екзаменаційної комісії.

   Публічний захист випускних бакалаврських робіт супроводжувався використанням сучасних інформаційних технологій (презентаційних програм тощо), жвавою дискусією з питань фінансової безпеки підприємства, оподаткування малого та середнього бізнесу, фінансової санації підприємства та фінансового лізингу.

   Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедр фінансів і банківської справи та страхування готує висококваліфікованих бакалаврів спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації.

Бажаємо всім випускникам особистих і професійних успіхів, запрошуємо продовжити навчання на освітньому ступені «Магістр» і завжди раді бачити їх на випускаючих кафедрах економічного факультету!
 
Світлана Войцехівська,
секретар комісії

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook