Ключове завдання відокремлених підрозділів на найближчий період – проведення результативного і якісного набору студентів!

10 червня 2021, 10:00

 

 9 червня 2021 р. під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука проведено онлайн-нараду з керівниками, відповідальними секретарями приймальних комісій ВСП та завідувачами міжкафедральних навчальних лабораторій Університету.
     Основним завданням проведення наради було обговорення поточних завдань відокремлених структурних підрозділів під час підготовки до вступної кампанії та організації вступу до базового закладу у 2021 році, а також реалізація плану вступу до базового закладу.
     Проректор наголосив на важливості чіткого дотримання умов та правил прийому, умінні працювати з базою ЄДЕБО не тільки відповідальних секретарів приймальних комісій, а й керівників закладів освіти, приділенню особливої уваги пільговим категоріям вступників, які повинні бути під особистим контролем відповідальних секретарів. Василь Дмитрович також відзначив, що до кожного потенційного вступника має бути індивідуальний підхід, постійний контакт з ним і його близькими, методичний супровід і надання пропозицій щодо подання заяв на споріднені спеціальності. Проректор акцентував увагу на необхідності своєчасного оприлюднення рейтингових списків на сайті закладу, а також дотриманні протиепідемічних заходів під час вступної кампанії. На підготовці приміщень до прийому абітурієнтів, облаштуванні комфортних аудиторій, в тому числі й на відкритому повітрі, проректор звернув особливу увагу!
 
     На особливостях прийому у 2021 році, в тому числі й через освітні центри «Крим-Україна» і «Донбас-Україна», звернув увагу відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП Сергій Ковалевський.
 
     Стосовно належної організації роботи приймальних комісій ВСП та міжкафедральних навчальних лабораторій, а також злагодженої їх роботи і неухильного дотримання виконавської дисципліни у співпраці з базовим закладом акцентували увагу начальник навчального відділу Віктор Шевчук та начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Василь Лопушняк.
 
 
     В обговоренні взяли участь в.о. директора Мукачівського фахового коледжу Юрій Садварі, в. о. директора Бережанського фахового коледжу Світлана Пилипишин, директор Боярського фахового коледжу Сергій Кропивко.
 
Василь Лопушняк,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook