Захист бакалаврських робіт студентів - заочників спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» пройшов успішно!

8 червня 2021 року
  2-16 червня 2021 року на економічному факультеті відбувся публічний захист випускних бакалаврських робіт ОС «Бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» заочної форми навчання.
   До складу екзаменаційної комісії увійшли:
   Голова комісії:
   Давиденко Надія Миколаївна – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів.
  Члени комісії:
  Худолій Любов Михайлівна – заступник голови комісії, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри банківської справи та страхування;
  Лемішко Олена Олександрівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів;
  Костюк Вікторія Анатоліївна – кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування.
  Секретар комісії:
  Войцехівська Світлана Іванівна – лаборант кафедри фінансів.
  Екзаменаційна комісія в повному складі, дотримуючись всіх правил карантину, розпочала свою роботу о 10.00.
  З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету, Діброва Анатолій Дмитрович, зачитавши наказ ректора про склад екзаменаційної комісії, побажав студентам успішного захисту бакалаврських робіт.

  Давиденко Надія Миколаївна – голова комісії також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту та розпочала роботу екзаменаційної комісії.

 Всі бакалаврські роботи були виконані на актуальну тему, написані на високому методичному рівні, відповідають всім вимогам економічного спрямування. Студенти на досить високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено, лаконічно та конкретно відповідали на поставлені запитання. Голова та члени комісії були задоволені виступами студентів, активно вели обговорення та дискутували на актуальність тематик.

 Молодим бакалаврам, для яких розпочинається нова сторінка їхнього життя, бажаємо широкої і світлої дороги в житті, наполегливості в досягненні поставленої мети, удачі сьогодні і завжди. Всім успішного та легкого вступу в магістратуру!
 
Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook