Участь у Міжнародній науково-практичній студентській конференції «Глобальні та національні проблеми сталого соціально-економічного розвитку і їх подолання»

7 червня 2021 року
  28 травня учасники гуртка «Клуб фінансового аналітика» прийняли активну участь у Міжнародній науково-практичній студентській конференції «Глобальні та національні проблеми сталого соціально-економічного розвитку і їх подолання», яка відбувалася в стінах Вінницького національного аграрного університету
   Відкрила конференцію д.е.н., доцент, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Світлана Лутковська, яка привітала учасників заходу та побажала цікавої дискусії.
   З вітальним словом перед учасниками конференції виступив д.е.н., професор, академік НААН України Григорій Калетнік, який зазначив, що «Ви, сучасна молодь – майбутнє України і саме ви покликані творити успішне завтра нашої держави».


  Президент університету презентував учасникам конференції окремі аналітичні матеріали розвитку нашої країни за 30 років незалежності, озвучив філософію успішного розвитку Сінгапуру під керівництвом першого прем’єр-міністра Лі Куан Ю та історичну цитату Шейха Рашида, засновника Дубаю.

 
Наш університет представила студентка 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» Ангеліна Ворона, яка під керівництвом д.е.н., професора Давиденко Н.М. підготувала наукову статтю на тему «Діагностика формування та використання прибутку підприємства», яка була презентована на пленарному засіданні конференції.


   Варто відмітити, що виступи студентів були надзвичайно цікавими, змістовними, глибокими, аналітичними та перспективними. На завершення студенти мали можливість обмінятися думками та прийняти участь у обговоренні актуальних питань, що висвітлювалися на конференції.


Галина Скрипник,
доцент кафедри фінансів
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook