Віолетта Кузьмич: Планую вступ у магістратуру спеціальності "Садово-паркове господарство"

14 квітня 2021 року
Київ

 

Віолетта, розкажіть про себе. На даний час я навчаюсь на заочній формі ОС Бакалавр за спеціальністю «Садово-паркове господарство», пишу диплом, одночасно працюючи по спеціальності.
Як я прийшла в Національний університет біоресурсів і природокористування України? Саме історія вступу була цікава. Ще в школі, коли доводилось писати твір на тему «Ким я хочу стати», я задумувалась про ландшафтний дизайн. Це і було моїм першим кроком до Ландшафту.
Коли постало питання куди вступати, в пріоритеті у мене був Ландшафтний дизайн і саме НУБіП України. Я вступила на очну форму навчання спеціальності «Садово-паркове господарство».
Як склалось навчання на ОС Бакалавр? Перші роки навчання були найскладнішими: проходження нарисної геометрії, хімії. Але попри все, я дякую всім викладачам, а саме викладачу ботаніки Алейнікову Івану Михайловичу за найкращу систему викладання. Окрема подяка фаховим викладачам кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну за поглиблене навчання в різних теоретичних і практичних аспектах, і загалом всього НУБіПу. Адже, спеціалісти даної галузі, що є випускниками НУБіПу, отримують позитивні відгуки на форумах і конференціях, за що мені особисто дуже приємно.
Саме за допомогою цього університету я можу висловити, довести свою думку в різних темах садово-паркового господарства: від проектування до втілення задуманого із врахуванням нових тенденцій, так і по догляду за рослинами та ін.
Бажаю, що НУБіП мав багато співпраць з досвідченими практикуючими спеціалістами – оскільки це є дуже важливим для майбутніх студентів.
Чи зупинитесь на досягнутому? Планую продовжити навчання на спеціальності «Садово-паркове господарство» та отримати диплом магістра Національного університету біоресурсів і природокористування України, щоб розвиватись в омріяній професії.

 

Розмову вела доцент кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну,
Вікторія Міндер

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook