Участь співробітників кафедри технологій виробництва молока та м’яса у святкуванні 123-й річниці НУБіП України

28 травня 2021, 15:01
м. Київ

28 травня в актовому залі центрального корпусу відбулася Урочиста Академія, присвячена 123-й річниці НУБіП України, яка зібрала представників законодавчої і виконавчої влади, зарубіжних партнерів, численних випускників, членів вченої та наглядової рад університету, ради роботодавців та представників відокремлених підрозділів вишу. Вітаючи її учасників, ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив: міцні традиції згуртовують державу і кожний колектив. До таких традицій належить і День університету. Адже розумна людина завжди пам’ятає, що вона нащадок минулого, але є одночасно і батьком майбутнього.

Сьогоднішня 123-тя річниця відзначається в особливих умовах: окрім війни на сході країни більше року Україна і весь світ живуть за умов пандемії, продовжив ректор. Попри все зусиллями викладачів та співробітників у цьому році вдалося не збавляти обертів, а дещо і посилити свої позиції в Україні і світі. Так, за наслідками загальнодержавної наукової атестації університет отримав високі оцінки і став фактично третім в Україні, на 10 позицій піднявся у міжнародному рейтингу QS.

З нагоди 123-ої річниці учасників привітали представники законодавчої і виконавчої влади, зарубіжні партнери, численні випускники, колеги. Голова наглядової ради університету Микола Томенко долучився до вітань та вручив відзнаки Міністерства освіти і науки України. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність ряд науковців університету отримали різні нагороди. Серед нагороджених доцент нашої кафедри Чумаченко І.П. отримав Подяку.

Перед початком Урочистої Академії відбулося покладання вінків до бюстів видатних вчених університету. Одним з видатних вчених був доктор с.-г. наук, професор, академік УААН і РААН Григорій Олександрович Богданов, який перебуваючи на посаді ректора університету від 1976 до 1979 року та завідувача кафедри технологій виробництва молока та яловичини від 1990 до 1999 року вніс вагомий вклад в підготовку висококваліфікованих спеціалістів та науково-педагогічних кадрів, зміцнення матеріально-технічної бази та соціальної сфери співробітників університету.

Право покласти квіти до бюста було надано учням Григорія Олександровича доктору с.-г. наук, професору Костенку В.І. та кандидату с.-г. наук, доценту Чумаченку І.П.

 

 

 

Доцент кафедри технологі йвиробництва

молока та м'яса Т.А. Антонюк

 


Покладання квітів доктору с.-г. наук, професору, академік УААН і РААН Григорію Олександровичу Богданову
Нагородження доцента Чумаченка І.П. "Подякою"
Групове фото гостей та співробітників університету на святкуванні 123-ї річниці НУБіП України
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook