Друга атестація магістрів 1-го року навчання: оцінка зробленого і обговорення планів досліджень на 3 семестр

2 червня 2021 року

 Весняна атестація студентів магістратури 1-го року навчання спеціальності «Лісове господарство» (вибірковий блок професійного спрямування «Відтворення лісів та лісових меліорацій»), як і осіння, відбувалася в онлайн-режимі з використанням платформи Cisco Webex Meetings, оскільки студенти магістратури зараз знаходяться на дистанційному навчанні. Також на атестації була присутня Шилін Б.С. –магістр вибіркового блоку професійного спрямування «Forest Management in Eastern Europe», оскільки керівник її магістерської роботи працює на кафедрі відтворення лісів та лісових меліорацій.
Доповіді зі звітами магістрів заслуховували усі НПП кафедри, які є водночас керівниками магістерських робіт студентів.

Магістри доповіли про виконання своїх індивідуальних планів роботи за другий семестр і результати здачі іспитів з навчальних дисциплін; про свою наукову роботу (підготовка тез доповідей і виступ на конференції); представили програми досліджень, а також розповіли про плани роботи на наступний семестр, який пройде у формі виробничої практики; відповідали на додаткові запитання науково-педагогічних працівників.

Нажаль, не всі студенти розуміють важливість таких заходів як атестація магістрів та необхідність сумлінного навчання у магістратурі. Один студент не подав звіт керівнику і не з’явився на атестацію, також має борги ще за минулу сесію, за що був не атестований. Окремі магістри мають недопуски до іспитів з навчальних дисциплін, що свідчить про неповне виконання індивідуального плану магістра, а тому кафедра їх атестувала умовно з наданням двотижневого терміну на ліквідацію боргів.
В загальному підсумку атестовано 11 магістрів, умовно атестовано –8 і неатестовано – 1 студента, що затверджено Протоколом кафедри № 24 від 26.05.2021.

Доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій Кайдик О.Ю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook