ВІТАННЯ СТУДЕНТІВ- З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ З ВІДЗНАКОЮ

1 червня 2021 року

 Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» в рамках співпраці з закладами вищої освіти України, в яких здійснюється підготовка спеціалістів економічних спеціальностей відзначає подарунками студентів та випускників.

 В першому кварталі 2021 р. студенти – випускники 2020 року економічного факультету НУБіП України за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» ОС «Бакалавр», які отримали дипломи з відзнакою  нагороджені іменними Сертифікатами, що дає  право безкоштовного доступу до сайту редакції  газети «Все про бухгалтерський облік».

 

          В 2020 році 14 студентів отримали дипломи з відзнакою, зокрема:

- 11 студентів денної форми навчання (Анна Біленька, Тетяна Гайдученко, Олександр Калюга, Наталія Коберник, Анна Костюк, Ірина Митюк, Антоніна Мусій, Валерія Охай, Тетяна Полякова, Дарія Смоляр, Катерина Сорокіна);

-3 студента заочної форми навчання (Галина Шапран (Відокремлений структурний підрозділ «Бобровицький фаховий коледж ім. О.Майнової НУБіП України), Андрій Данканич і Михайло Піняшко (навчалися в Відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»).

 На засіданні кафедри обліку та оподаткування, яке відбулося 24 травня 2021 р. в дистанційному режимі завідувач кафедри обліку та оподаткування  Євгенія Калюга привітала випускників 2020 року, побажала їм успіхів в навчанні. Відмітивши, при цьому, що 12 студентів продовжили навчання  в магістратурі НУБіП України за денною і заочною формами навчання.

  

 

Подарунки від Редакції газети «Все про бухгалтерський облік» було передано студентам.

          Студентка заочної форми навчання ОС «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Наталія Коберник отримує Сертифікат і матеріали.

 

 

 Вітаємо студентів і бажаємо їм подальших досягнень!!!

 

Підготувала; к.е.н., доцент кафедри

обліку та оподаткування

Катерина Шевчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook