Нагородження призерів II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» ("Облік і аудит")

31 травня 2021 року

 На засіданні кафедри обліку та оподаткування, яке відбулося 24 травня 2021 р. в дистанційному режимі завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга привітала студенток економічного факультету, які здобули призові місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» з отриманням дипломів.

Конкурс проводився 15 квітня 2021 року в режимі Zoom-конференції в Національному університеті «Чернігівська політехніка.

 

Тетяну Гайдученко (здобувачку ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми (ОПП) «Облік і аудит»)  нагороджено дипломом I ступеня за підготовлену студентську наукову роботу на тему: «Оцінка системи пенсійного забезпечення України та шляхи її реформування», науковий керівник – завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга.

 

 


 Марію Ніколенко (студентку 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми ОПП «Облік і аудит»)  нагороджено дипломом II ступеня за підготовлену студентську наукову роботу на тему на тему: «Адаптація організації обліку розрахунків з оплати праці до умов пандемії», науковий керівник – професор Любов Гуцаленко.

         Наукові керівники (Євгенія Калюга  і Любов Гуцаленко) отримали  Подяки від проректора з наукової роботи, Голови Галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» професора Вікторії Маргасової.

Завідувача кафедри обліку та оподаткування Євгенію Калюгу  нагороджено подякою за участь у складі Галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

Вітаємо наших студенток та їх керівників із яскравими перемогами!

Бажаємо їм успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері обліку і аудиту!

 

 

Підготувала: к.е.н., доцент  кафедри

обліку та оподаткування  Шевчук К.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook