Куратор очима студентів

27 травня 2021, 23:02
Київ

 Це не просто людина, яка керує - це людина, яка вислухає та дасть настанову, завжди турбується твоїми справами та успішністю в навчанні. Саме такою і є наша Вікторія Володимирівна Міндер, доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, чуйною та доброзичливою. Вона не втрачає можливості завітати до нас в гуртожиток, і сьогодні був саме такий день.

У дружній атмосфері ми розмовляли про початок сесії та проходження практики. Хоча це вже не перша для нас сесія і ми готові до труднощів, та все ж заняття в гуртожитку завжди знайдеться.

Як заведено, навесні, проводяться роботи з облаштування території. Наша група під керівництвом Олесі Віталіївни Піхало, доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, прийняла активну участь в озелененні поблизу гуртожитку №1, адже ця справа нам є близькою по душі і ми залюбки допомагаємо.

Приємно усвідомлювати, кожного разу проходячи повз живі рослинні композиції, що вони створені власноруч. Цікаво буде спостерігати їхні зміни протягом року. Завдяки такій практичній підготовці уже на першому курсі усвідомлюєш, що нелегкою є праця фахівця "Садово-паркового господарства", яка віддячується сповна своєю декоративністю.

Ліліана Мацай,
староста групи СПГ-2001,
Олександра Чигарьова,
Анастасія Клименко,
студентки 1 курсу СПГ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook