Дистанційне навчання VS очне навчання

20 травня 2021, 20:24
Київ

Популярність дистанційної освіти в останні роки різко зросла. Ця форма навчання є найбільш гнучкою та доступною для багатьох бажаючих отримати знання. Багато сказано на користь дистанційної освіти, і, мабуть, не менше про недоліки подібної форми навчання. Однією з переваг такого виду навчання, на мою думку, є велика кількість вільного часу та можливість навчатись у будь-якому місці. А ось одним з недоліків такого навчання є те, що ми не знаходимося в суспільстві і не вистачає живого спілкування.
Великою несподіванкою стало проходження практики з дисципліни «Ботаніка» очно. Це нас ніяк не засмутило, а навпаки стало радісною новиною.

 

Вивчення рослинного світу відбувалось на територіях ботанічного саду НУБіП України, Голосіївського парку культури і відпочинку ім. М.Т. Рильського, Національного комплексу «Експоцентр України» міста Києва. У дружній та теплій атмосфері спілкування практика пройшла дуже швидко.

  

Група першого курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вдячна керівнику практики – Олені Олександрівні Демченко, доценту кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції за отримані практичні знання та гарно проведений час.

Олександра Чигарьова,
студентка 1 курсу СПГ,
Вікторія Міндер,
наставник групи СПГ-2001
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook