Проміжна атестація магістрів - крок до успішного захисту магістерської кваліфікаційної роботи за спеціальністю 101 “Екологія”

27 травня 2021, 11:58

 З метою контролю ходу навчання та виконання індивідуальних навчальних планів, стану виконання магістерських кваліфікаційних робіт у студентів магістратури 1-го року навчання спеціальності 101 «Екологія», у період з 19.05 по 25.05.2021 року відбулась проміжна атестація магістрів освітньо-професійних програм «Екологічний контроль та аудит» і «Екологія та охорона навколишнього середовища». Атестація пройшла на випусковій кафедрі екології агросфери та екологічного контролю за участі науково-педагогічних працівників кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності.

Комісії у складі членів проектних освітньо-професійних груп (проф. Макаренко Н.А, проф. Гудков І.М., доц. Наумовська О.І., доц. Ладика М.М.,  ст. викладач Іллєнко В.В., ст. викладач Сальнікова А.В.) на чолі з гарантами професором Чайкою В.М. і професором Гайченком В.А. заслухали доповіді здобувачів освітнього рівня магістр спеціальності 101 «Екологія» про хід виконання та підготовку магістерських кваліфікаційних робіт та оцінили професійний рівень їх виконання.

У ході атестації магістрів 1-го року навчання було представлено   актуальність магістерських кваліфікаційних робіт, теоретичну частину, програму дослідження та попередні результати, отримані за період навчання.

Проміжна атестація дозволяє студентам виявити різні недоліки та неточності у виконанні своїх магістерських кваліфікаційних робіт на етапі формування методів, методик дослідження та вибору фактичного місця проведення досліджень.

          В результаті атестації було атестовано 17 магістрів спеціальності освітньо-професійної програми «Екологічний контроль та аудит» та 15 магістрів спеціальності освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища».

 

Старший викладач, А.В. Сальнікова

Старший викладач, В.В. Іллєнко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook