Переможницю конкурсу молодих лідерів Глобального саміту з біоекономіки GBS 2020 аспірантку кафедри економічної теорії Яну Войтовську запрошено бути спікером на онлайн-заході European Research and Innovation Days

25 травня 2021 року
zoom

   Переможницю конкурсу молодих лідерів Глобального саміту з біоекономіки GBS 2020 аспірантку кафедри економічної теорії Яну Войтовську запрошено бути спікером на онлайн-заході European Research and Innovation Days на панелі присвяченій залучення молоді в біоекономіці.

   Войтовська Яна стала одною з восьми переможців конкурсу молодих лідерів з біоекономіки Youth Bioeconomy Champions, що був організований в рамках Глобального саміту з біоекономіки 2020. У відборі приймали участь заявки більше 100 кандидатів з 43 країн світу. Яна матиме можливість представити результати своїх досягнень під час Саміту широкій аудиторії міжнародних експертів, а також разом розробити стратегію розвитку світової молодіжної спільноти з біоекономіки.
   Європейські дні досліджень та інновацій - це щорічний флагманський захід Європейської комісії з досліджень та інновацій, який збирає молодь, дослідників, підприємців та громадськість для обговорення та формування майбутніх досліджень та інновацій в Європі та за її межами.

   Зараз готується сесія з питань залучення молоді до біоекономіки та освіти в рамках Європейських днів досліджень та інновацій. Дана сесія має на меті обговорити можливості та бар'єри для участі молоді, а також роль суб'єктів освіти у наданні знань та навичок, необхідних для нарощування стійкої біоекономіки.
   Цього року стартує Horizon Europe, найамбітніша програма досліджень та інновацій ЄС за всю історію, і це стане вирішальним моментом для зміцнення Європейського дослідницького простору. Співпраця у галузі досліджень та інновацій є надзвичайно важливою для виходу з пандемії COVID-19 і відкриє шлях до більш зеленого та цифрового майбутнього. Європейські дні досліджень та інновацій представляють унікальну можливість додати свій голос до розмови.
   Онлайн сесія відбуватиметься 24 червня 2001 року. Модератором сесії буде директор Департаменту досліджень та інновацій Європейської комісії John Bell, серед інших учасників дискусії - представники європейських інституцій та одного з Європейського альянсу університетів біоекономіки.
   Метою даного заходу є об’єднання людей та експертів з усіх областей для створення зв’язків та запалення світлого майбутнього.

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook