Студенти макроекономічного гуртка прийняли участь у І Міжнародна інтернет-конференції "Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці"

18 травня 2021, 16:05
zoom

   18 травня на базі Луцького національного технічного університету було проведено І Міжнародну інтернет-конференцію "Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці", до якої долучилися студенти наукового гуртка "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні" Олександра Каминіна, Анна Старинська, Іван Коваль, Ольга Коломієць, Юлія Вершута та ін. Марія Таборовець і Олена Коваль опублікували результати дослідження на тему: Motivation of the restaurant business development during coronavirus crisis.
   Усі учасники мали змогу послухати не лише цікаві думки розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, але й долучитися до спільної наукової ддискусії, перейняти закордонний досвід підтримки цього сектору економіки в умовах нестабільної ситуації пов'язаної з коронавірусною кризою та поділитись власними набутками антикризових заходів, подискутувати на різні теми і опублікувати власні тези. Адже, відомо, що найбільше постраждали сфери бізнесу, на діяльність яких і досі накладаються безпосередні обмеження у зв’язку з введенням карантинних заходів: розважально-культурні заклади (театри, кінотеатри, виставки, різноманітні розважальні заходи, фітнес-клуби тощо) - від повної зупинки до спаду виручки на 50-80%; готельно-ресторанний бізнес – ситуація майже аналогічна, оскільки вводиться обмеження на скупчення людей. Згідно з рішенням уряду допускається лише приготування їжі і доставка замовнику; туристичні послуги – абсолютне падіння у період карантину у зв’язку із закриттям кордонів та міжобласного сполучення в межах України. На закінчення кожен учасник висловив свою подяку, та отримав сертифікат.

Марія Таборовець,

студентка 2 курсу НУБІП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook