Здобутки І етапу десятого ювілейного Фестивалю науки-2021

21 травня 2021, 13:04
Київ

 Традиційно до Дня науки в НУБІП України проводиться Фестиваль студентської науки, який цьогоріч відбувся з 11 по 17 травня у дистанційному форматі. До складу журі входили представники Рад молодих вчених: гуманітарно-педагогічного факультету – Прохорчук Олександр, агробіологічного факультету – Дмитренко Юлія, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – Нестерова Наталія; Рад аспірантів: факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – Ковальська Анна, агробіологічного факультету – Василенко Олена, 2 представники студентського наукового клубу та молодці вчені ННІ лісового і садово-паркового господарства - Баранова Ольга й Міндер Вікторія. Під час оцінки роботи гуртків до уваги бралися наповнення веб-сторінок гуртків, публікаційна активність студентів, участь у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України, всеукраїнських та міжнародних наукових заходах, результативні показники проведених інших видів діяльності (соціальної, міжнародної, культурно-просвітницької та ін.) протягом навчального рокута стратегія розвитку гуртка.
За підсумками І етапу на ННІ лісового і садово-паркового господарства переможцем став гурток «Таксатор» (керівник доц. Миронюк В.В.), 2 місце посіли гуртки «Декоративне садівництво, квітникарство і топіарне мистецтво» (керівник доц. Дзиба А.А.) та «Київська асоціація студентів-лісівників» (керівник доц. Лобченко Г.О.), а 3 місце розділили 4 гуртки з мінімальним розривом: «Патологія лісу» (керівник старш. викл. Кульбанська І.М.), гурток «Лісознавство та практичне лісівництво» (керівник доц. Гуменюк В.В. ), гурток «Ландшафтне будівництво» (керівники доц. Кушнір А.І., доц. Піхало О.В., доц. Суханова О.А.) та гурток «Відтворення лісів» (керівник проф. Маурер В.М.). Члени журі відзначили змістовну наповненість сторінок гуртків нашого інституту, численні досягнення та креативність як студентів, так і керівників, більшість з яких – це молоді вчені інституту.

 

Вітаємо гурток «Таксатор» з перемогою в І етапі та бажаємо гідно представити ННІ лісового і садово-паркового господарства на ІІ етапі Фестивалю, а членам журі вдячні за кропітку роботу!

Ганна Лобченко,
Голова Ради молодих вчених
НДІ лісівництва та декоративного садівництва

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook